Instagram od A do … (delavnica za vse, ki ste že aktivni na Instagramu)

Ste navdušeni uporabniki Instagrama, a nikoli niste povsem zadovoljni z objavljenimi fotografijami? Si želite več komentarjev in več sledilcev? Vas zanima, kako se fotografije znajdejo med TOP 9 ali kako veliki profili izbirajo svoje objave? Si želite svojo fotografijo videti na Igslovenia? Vas zanima uporaba Instagrama v poslovne namene?

Če ste vsaj enkrat prikimali, potem ste toplo vabljeni na naslednjo Instagram delavnico, ki jo tokrat pripravlja ustanoviteljica profila @igslovenia, Sanja Leban Trojar, dolgoletna instagramerka (@sanya_lt), poznavalka družbenih omrežij in mobilne fotografije.

Preverili bomo, kaj je to ‘dobra’ Instagram fotografija, katere ključne besede in kako uporabljati, kdaj in koliko objavljati ter najpomembnejše, kako povedati svojo (foto) zgodbo. Našteli bomo napake, ki jih uporabniki Instagrama najpogosteje delamo, iskali primere dobrih praks in se spoznali z (mobilnimi) aplikacijami, ki nam uporabo Instagrama močno olajšajo.

Delavnica je namenjena vsem, ki Instagram že poznate in uporabljate za osebne ali poslovne namene. Govorili bomo namreč tudi o uporabi t.i. business’ profilov in njihovi povezavi z drugimi družbenimi omrežji.

Delavnica traja 2 uri, število mest pa je omejeno! Cena delavnice je 60 evrov. V kolikor z delavnico ne boste zadovoljni, vam denar vrnemo.

Več informacij in prijava: info@igslovenia.si. Ne pozabite navesti povezave do vašega Instagram profila in morebitnih vprašanj za predavateljico, da boste na delavnici dobili vse povratne informacije, ki jih potrebujete.

Termin: 22. 12. 2016 ob 18:00.
Lokacija: Tivolska 50 (2. nadstropje), Ljubljana